Suprafaţa perdelelor forestiere ce urmează a se împăduri este de 23,5085 ha fiind proprietatea Primăria Vişina, judeţul Dâmboviţa. Terenul se află situat pe raza localităţii Vişina, judeţul Dâmboviţa.
Perdelele forestiere de protecţie a câmpului se vor amplasa sub forma unor reţele de perdele principale cu lăţimea de 7,5 m distribuite neuniform în marea lor majoritate perpendicular pe direcţia vântului dominant pe direcţia...
Suprafaţa perdelelor forestiere ce urmează a se împăduri este de 23,5085 ha fiind proprietatea Primăria Vişina, judeţul Dâmboviţa. Terenul se află situat pe raza localităţii Vişina, judeţul Dâmboviţa.
Perdelele forestiere de protecţie a câmpului se vor amplasa sub forma unor reţele de perdele principale cu lăţimea de 7,5 m distribuite neuniform în marea lor majoritate perpendicular pe direcţia vântului dominant pe direcţia est-vest, dar şi pe direcţia nord- nord-est la sud-sud-vest.
ANUL I -Plantarea se va face primavara:
-A) pregătirea terenului şi a solului – scarificat, arat şi discuit,
-B) Plantare: în teren pregătit în gropi de 30x30x30 cm, Schema de plantare 1,5 m/1,0 m, 6666 puieţi/ha din care: P=4000 puieţi/ha ( P= salcâm sau glădiţă) , Aj= 1333 puieţi/ha ( Aj = sălcioară, arţar tătărăsc, jugastru, ... Arb = păducel, soc negru, lemn câinesc,)
-C) Întreţineri: între rânduri – mecanizat – 60%, pe rând – manual – 40% si Revizuire plantatie conform cap 4.2.3 Intreţinerea plantaţiei
ANUL II
-Revizuiri
-Completări 20%
ANUL III
-Completări 10%
Grupa staţională, compoziţia de împădurire, schema de plantare şi desimea puieţilor pentru fiecare unitate staţională constituită sunt reprezentate schematic in tabelul nr 16 de la pagina 36 din Proiectul tehnic.
Conform concluziilor cap 2.2.4.1 dn Proiectul Tehnic, condiţiile pedoclimatice specifice câmpiei Titu - Potlogi, eroziunea superficială a solurilor în zona de proiect, caracteristicile funcţionale ce se urmăresc prin înfiinţarea perdelelor forestiere de protecţie în nordul câmpiei Române, solutia propusa de împădurire este cea cu Salcâm/Glădiţă ca specii principale, împreună cu specii de ajutor şi arbuşti forestieri.
Data limita pentru primirea solicitarilor de clarificari / informatii suplimentare de la operatorii economici: a 19- a zi anterior datei limita de depunere a ofertelor.Raspunsul la toate aceste solicitari se va face de catre autoritatea contractanta in a 11-a zi anterior datei limita de depunere a ofertelor. NOTA: autoritatea contractanta nu este obligata sa raspunda solicitarilor de clarificari/informatii suplimentare care nu au fost
adresate in termenul stabilit mai sus sau care nu au fost adresate prin intermediul SEAP.