Pate pui: Se încadrează în categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri. Aspectul ambalajului-exterior : Cutii metalice cu cheiţă, nebombate, de 100 gr, închise etanş, fără fisuri sau scurgeri de conţinut, corect şi vizibil marcate, cu toate elementele de identificare: cantitate netă, ingrediente, informaţii energetice. Toate vor fi inscripţionate în limba română. Aspectul ambalajului-interior : Cutii vernisate...
Pate pui: Se încadrează în categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri. Aspectul ambalajului-exterior : Cutii metalice cu cheiţă, nebombate, de 100 gr, închise etanş, fără fisuri sau scurgeri de conţinut, corect şi vizibil marcate, cu toate elementele de identificare: cantitate netă, ingrediente, informaţii energetice. Toate vor fi inscripţionate în limba română. Aspectul ambalajului-interior : Cutii vernisate în interior, fără pete de sulfură de fier. Caracteristicile produsului: pasta alifioasa, omogena; culoare: galbui-roz; gust si miros specific produsului; minim 20% ficat, grasime 30% maxim, proteina 8% minim, apa 75% maxim, concentratie NaCl 2% maxim;
Pate porc :Se încadrează în categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri. Aspectul ambalajului-exterior : Cutii metalice cu cheiţă, nebombate, de 200 gr, închise etanş, fără fisuri sau scurgeri de conţinut, corect şi vizibil marcate, cu toate elementele de identificare : cantitate netă, ingrediente, informaţii energetice.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.