Pateu din ficat de porc: produs sterilizat, continut: ficat de porc, cu adaos de slanina cruda si carne de pe capatâni,condimente, ceapa etc, prelucrate prin pastificare..
Aspectul continutului: la 10 0 C- pasta uniforma, omogena, alifioasa usor granulata cu un strat subtire de aspic la suprafata sau de grasime, culoare roz - galbuie pâna la bruna - albicioasa.. Continut ficat minim 25 %, umiditate maxim 62 %, grasime maxi...
Pateu din ficat de porc: produs sterilizat, continut: ficat de porc, cu adaos de slanina cruda si carne de pe capatâni,condimente, ceapa etc, prelucrate prin pastificare..
Aspectul continutului: la 10 0 C- pasta uniforma, omogena, alifioasa usor granulata cu un strat subtire de aspic la suprafata sau de grasime, culoare roz - galbuie pâna la bruna - albicioasa.. Continut ficat minim 25 %, umiditate maxim 62 %, grasime maxim 30 %. Fara adaosuri proteice si amidon. Nu contina ,coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi
Gust, miros placute, caracteristice cu aroma condimentelor adaugate.
Produsul este steril industrial, nu contine microorganisme patogene sau toxinele lor si microorganismele care sa produca alterarea produsului in timpul transportului si depozitarii.
Aspectul ambalajului: cutii metalice cilindrice confectionate din tabla (se admit usoare deformari la corpul ambalajului fara a se afecta zona faltului) vernisate in interior fara pete de sulfura de fier, fara a fi bombate, fara fisuri sau scurgeri de continut.
Termenul de valabilitate este de 2 ani de la data fabricatiei in incaperi racoroase, aerisite, umiditate relativa a aerului de 70 – 80 %, temperatura maxim +20 0 C. , temperatura maxim +20 0 C.
Societatea certificata ISO si HACCP.