PATE FICAT DE PUI 100 GR
Se încadrează în categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri. Aspectul ambalajului-exterior: Cutii metalice cu cheiţă, nebombate, de 100 gr, închise etanş, fără fisuri sau scurgeri de conţinut, corect şi vizibil marcate, cu toate elementele de identificare: cantitate netă, ingrediente, informaţii energetice. Toate vor fi inscripţionate în limba română. Aspectul ambalajului-interior: Cu...
PATE FICAT DE PUI 100 GR
Se încadrează în categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri. Aspectul ambalajului-exterior: Cutii metalice cu cheiţă, nebombate, de 100 gr, închise etanş, fără fisuri sau scurgeri de conţinut, corect şi vizibil marcate, cu toate elementele de identificare: cantitate netă, ingrediente, informaţii energetice. Toate vor fi inscripţionate în limba română. Aspectul ambalajului-interior: Cutii vernisate în interior, fără pete de sulfură de fier. Caracteristicile produsului: pasta alifioasa, omogena; culoare: galbui-roz; gust si miros specific produsului; minim 20% ficat, grasime 30% maxim, proteina 8% minim, apa 75% maxim, concentratie NaCl 2% maxim;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambalate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat;
Livrările se vor face în baza comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.