Fidea 200 gr cu ou . Produse calitatea I, cu aspect normal, suprafata neteda, fara striatiuni, fara urme de faina, fara crapaturi, culoare alb-galbuie, uniforma; miros si gust caracteristic, placut, fara gust si miros strain sau de mucegai, fara corpuri straine; dupa fierbere pastele trebuie sa fie elastice, sa nu se lipeasca intre ele; nu se admite prezenta insectelor in diferite stadii de dezvoltare; Ingrediente: faina de...
Fidea 200 gr cu ou . Produse calitatea I, cu aspect normal, suprafata neteda, fara striatiuni, fara urme de faina, fara crapaturi, culoare alb-galbuie, uniforma; miros si gust caracteristic, placut, fara gust si miros strain sau de mucegai, fara corpuri straine; dupa fierbere pastele trebuie sa fie elastice, sa nu se lipeasca intre ele; nu se admite prezenta insectelor in diferite stadii de dezvoltare; Ingrediente: faina de grau, apa, gluten, oua;
Paste macaroane/melci/paste scurte, ambalat la5 kg, cu ou. Paste făinoase ambalate in pungi polipropilena/saci polietilena, cu masa neta de 5 kg. Ingrediente: faina alba de grau, apa, gluten, ou. Aspect: suprafata neteda, fara urme de faina, translucide, in sectiune cu aspect sticlos, se admit particule punctiforme de culoare slab bruna pana la roscat si in medie doua puncte negre pe cm liniar.Culoare: alb-galbuie, uniforma. Gust si miros: caracteristic, fara miros si gust strain
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.