Produse calitatea I, cu aspect normal, suprafata neteda, fara striatiuni, fara urme de faina, fara crapaturi, culoare alb-galbuie, uniforma; miros si gust caracteristic, placut, fara gust si miros strain sau de mucegai, fara corpuri straine; dupa fierbere pastele trebuie sa fie elastice, sa nu se lipeasca intre ele; nu se admite prezenta insectelor in diferite stadii de dezvoltare;Ingrediente: faina de grau, apa, gluten, ou...
Produse calitatea I, cu aspect normal, suprafata neteda, fara striatiuni, fara urme de faina, fara crapaturi, culoare alb-galbuie, uniforma; miros si gust caracteristic, placut, fara gust si miros strain sau de mucegai, fara corpuri straine; dupa fierbere pastele trebuie sa fie elastice, sa nu se lipeasca intre ele; nu se admite prezenta insectelor in diferite stadii de dezvoltare;Ingrediente: faina de grau, apa, gluten, oua;
Ambalate in pungi min. 200gr.
Paste făinoase ambalate in pungi polipropilena/saci polietilena, cu masa neta de 5 kg. Ingrediente: faina alba de grau, apa, gluten,ou. Aspect: suprafata neteda, fara urme de faina, translucide, in sectiune cu aspect sticlos, se admit particule punctiforme de culoare slab bruna pana la roscat si in medie doua puncte negre pe cm liniar.
Culoare: alb-galbuie, uniforma. Gust si miros: caracteristic, fara miros si gust strain
Paste făinoase ambalate in pungi polipropilena/saci polietilena, cu masa neta de 5 kg. Ingrediente: faina alba de grau, apa, gluten,ou. Aspect: suprafata neteda, fara urme de faina, translucide, in sectiune cu aspect sticlos, se admit particule punctiforme de culoare slab bruna pana la roscat si in medie doua puncte negre pe cm liniar.
Culoare: alb-galbuie, uniforma. Gust si miros: caracteristic, fara miros si gust strain
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment;