Paste fainoase obisnuite: Aspect: suprafata neteda, mata, fara urme de faina neframantata, se admit asperitati mici, indoituri usoare si deformari neinsemnate. La macaroare si spaghete se admite o incovoiere cu sageata de max 1,5 cm. Culoare: alb - uniforma. la pastele cu adaosuri, nuanta specifica adaosului Miros: characteristic, fara gust si miros strain (de mucegai, incins, de rozataore etc) Nu se admit corpuri straine, ...
Paste fainoase obisnuite: Aspect: suprafata neteda, mata, fara urme de faina neframantata, se admit asperitati mici, indoituri usoare si deformari neinsemnate. La macaroare si spaghete se admite o incovoiere cu sageata de max 1,5 cm. Culoare: alb - uniforma. la pastele cu adaosuri, nuanta specifica adaosului Miros: characteristic, fara gust si miros strain (de mucegai, incins, de rozataore etc) Nu se admit corpuri straine, prezenta arahnidelor si insectelor in diferite stadia de dezvoltare Ambalare si marcare: Se vor ambala in pungi de plastic si cutie de carton, greutatea de 1kg - 15 kg, bine sigilate, fara miros strain, care sa asigure integritatea si securitatea continutului la manipulare si transport. Fiecare ambalaj va fi marcat cu urmatoarele date: denumirae produsului, numele furnizorului, termenul de valabilitate, greutatea bruta si neta etc. paste afinoase: fidea 2000 kg; taietei 2000 kg, spaghete nr 5 2000 kg, melci 2000kg, scoici 2000 kg