Pastă de tomate obţinută prin zdrobirea, strecurarea tomatelor şi concentrarea sucului prin fierbere, până la consistenţa potrivită; Pe prepară din tomate proaspete, sănătoase, întregi, ajunse la maturitate industrială, de culoare roşie intensă, fără semne de fermentare sau mucegai; Conţinut minim de substanţă solubilă de min. 24 %; Aspect: masă omogenă, densă, fără corpuri străine, fără semne de alterare; Culoare: roşie in...
Pastă de tomate obţinută prin zdrobirea, strecurarea tomatelor şi concentrarea sucului prin fierbere, până la consistenţa potrivită; Pe prepară din tomate proaspete, sănătoase, întregi, ajunse la maturitate industrială, de culoare roşie intensă, fără semne de fermentare sau mucegai; Conţinut minim de substanţă solubilă de min. 24 %; Aspect: masă omogenă, densă, fără corpuri străine, fără semne de alterare; Culoare: roşie intensă până la roşie cărămizie, uniformă în toată masa; la suprafaţa pastei de tomate ambalată în recipiente ermetice, se admite o culoare mai închisă faţă de culorile menţionate; Miros şi gust: specifice concentratelor de tomate, fără gust şi miros străin; nu se admite gust amar sau acru; Proprietăţi fizico-chimice: Substanţa uscată solubilă (exclusive adios de sare) minim 24%
Modul de ambalare este în borcane de sticlă de 720 ml; Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment, natura produsului (specia şi în mod facultativ denumirea soiului); Originea produsului (ţara de origine şi eventual zona de producţie sau denumirea naţională, regională sau locală); Modul de păstrare; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Specificaţii comerciale: