Pastă de tomate obţinută prin zdrobirea, strecurarea tomatelor şi concentrarea sucului prin fierbere, până la consistenţa potrivită; Pe prepară din tomate proaspete, sănătoase, întregi, ajunse la maturitate industrială, de culoare roşie intensă, fără semne de fermentare sau mucegai; Conţinut minim de substanţă solubilă de min. 24 %; Aspect: masă omogenă, densă, fără corpuri străine, fără semne de alterare; Culoare: roşie in...
Pastă de tomate obţinută prin zdrobirea, strecurarea tomatelor şi concentrarea sucului prin fierbere, până la consistenţa potrivită; Pe prepară din tomate proaspete, sănătoase, întregi, ajunse la maturitate industrială, de culoare roşie intensă, fără semne de fermentare sau mucegai; Conţinut minim de substanţă solubilă de min. 24 %; Aspect: masă omogenă, densă, fără corpuri străine, fără semne de alterare; Culoare: roşie intensă până la roşie cărămizie, uniformă în toată masa; la suprafaţa pastei de tomate ambalată în recipiente ermetice, se admite o culoare mai închisă faţă de culorile menţionate
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.