Descriere: Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez dulce si boabe de soia. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.
Gochujang contine proteine, grasimi,vitamina B2, vitamina C, si caroten.
Acesta este utilizat pe scara la...
Descriere: Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez dulce si boabe de soia. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.
Gochujang contine proteine, grasimi,vitamina B2, vitamina C, si caroten.
Acesta este utilizat pe scara larga in bucataria coreeana, la tocanite, supe, pentru marinarea carnii
si ca un condiment pentru bibimbap si multe alte mancaruri.
Ingrediente: Sirop de porumb, condimente mixte cu ardei rosu (pudra de ardei rosu, sare de mare, ceapa, usturoi), faina de orez, apa, isomalto oligozaharide, pasta de soia fermentata, pudra de ardei rosu 3%, alcool, pudra extract de drojdie, orez glutinos, seminte de malt, potentioator de aroma: E621 (monosodiuglutamat)