Parizer de pasare feliat, ambalat la 170-250 g in vid. Face parte din categoria produselor fierte (pasteurizate)
Aspect exterior: forma cilindrica, diametru min. 120 - max. 130 mm, greutate min 2,5 kg -3 kg cu suprafata curata, nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie. Aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerari de gel si grasime sub membrana si fara goluri de aer.
Gust si m...
Parizer de pasare feliat, ambalat la 170-250 g in vid. Face parte din categoria produselor fierte (pasteurizate)
Aspect exterior: forma cilindrica, diametru min. 120 - max. 130 mm, greutate min 2,5 kg -3 kg cu suprafata curata, nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie. Aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerari de gel si grasime sub membrana si fara goluri de aer.
Gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor folosite, fara gust si miros strain (acru, mucegai, ranced ) Consistenta: semitare, elastica,
Culoare: roz-deschis
La fabricarea produsului Parizer din piept de pui nu este permisa utilizarea de carne de pasare separata mecanic si a subproduselor comestibile de abator.
Termen de valabilitate de la data receptiei : minim 20 zile
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.