La fabricarea produsului parizer ţărănesc de pui nu este permisă utilizarea cărnii separată mecanic şi a subproduselor comestibile de abator. Forma: cilindrică, diametru min. 120 - max. 150 mm; Aspect exterior: înveliş continuu, nedeteriorat, suprafaţa curată, nelipicioasă, fără mucegai sau corpuri străine, membrana să fie aderentă la compoziţie; Aspect pe sectiune: pastă fină, de culoare roz-deschis, omogenă...
La fabricarea produsului parizer ţărănesc de pui nu este permisă utilizarea cărnii separată mecanic şi a subproduselor comestibile de abator. Forma: cilindrică, diametru min. 120 - max. 150 mm; Aspect exterior: înveliş continuu, nedeteriorat, suprafaţa curată, nelipicioasă, fără mucegai sau corpuri străine, membrana să fie aderentă la compoziţie; Aspect pe sectiune: pastă fină, de culoare roz-deschis, omogenă, masă compactă, bine legată şi aderentă de înveliş, fară goluri de aer mai mari de 3 mm, fară zone de grăsime; nu se admit aglomerari de suc si gelatina; fara corpuri straine, fragmente de os; fara sare si condimente picante; la taiere, trebuie sa pastreze integritatea feliei; consistenta sa fie semitare, elastica; Gust si miros : plăcut, caracteristic cărnii de pui, fără gust şi miros străin, să nu fie afumaţi;
Termen de valabilitate de la data receptiei : minim 15 zile; acestea sunt ambalate in atmosfera protectoare ce asigura mentinerea calitatii. Daca nu sunt desfacute, produsele se pastreaza in siguranta in frigider, in limita termenului de valabilitate specificat pe ambalaj.
Livrările se vor face în baza comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.