Paine intreaga - Paine alba cu sare, proaspata sub forma de franzela, nefeliata, cu o cantitate de 400 g, ambalata in punga de plastic, marcata vizibil cu data expirarii, sa nu fie deformata sau aplatizata, dupa o usoara apasare sa revina la forma initiala. Proprietati organoleptice: Aspect: fara semne de infestare, urme de mucegai, sau oricare alte caracteristici organoleptice straine. Gust si miros: placut, caracteristic,...
Paine intreaga - Paine alba cu sare, proaspata sub forma de franzela, nefeliata, cu o cantitate de 400 g, ambalata in punga de plastic, marcata vizibil cu data expirarii, sa nu fie deformata sau aplatizata, dupa o usoara apasare sa revina la forma initiala. Proprietati organoleptice: Aspect: fara semne de infestare, urme de mucegai, sau oricare alte caracteristici organoleptice straine. Gust si miros: placut, caracteristic, fara gust si miros strain.
Paine feliata - Paine alba cu sare, proaspata, feliata, ambalata in punga de plastic, marcata vizibil cu data expirarii, cu o cantitate de 400 g, sa nu fie deformata sau aplatizata, dupa o usoara apasare sa revina la forma initiala. Proprietati organoleptice:
Aspect: fara semne de infestare, urme de mucegai, sau oricare alte caracteristici organoleptice straine. Gust si miros: placut, caracteristic, fara gust si miros strain.
Covrigei - Ambalati in pungi de plastic, cu o cantitate neta de 100 gr, marcate vizibil cu data expirarii, intregi, curati. Proprietati organoleptice: Aspect: fara semne de infestare, urme de mucegai, sau oricare alte caracteristici organoleptice straine, covrigi de culoare brun. Gust si miros: placut, caracteristic, fara gust si miros strain.