Obiectul prezentei invitatii de participare îl constituie furnizarea de Paine si Produse de patiserie si de cofetarie, printr-o achizitie directa-selectie de oferte, conform listei de mai jos, cu respectarea specificatiilor minime obligatorii solicitate pentru fiecare produs în parte, precum si a restului de prevederi din prezenta invitatie. Nr. Denumire produs Cod CPV UM Valoare estimata fara TVA Specificatii tehnice minim...
Obiectul prezentei invitatii de participare îl constituie furnizarea de Paine si Produse de patiserie si de cofetarie, printr-o achizitie directa-selectie de oferte, conform listei de mai jos, cu respectarea specificatiilor minime obligatorii solicitate pentru fiecare produs în parte, precum si a restului de prevederi din prezenta invitatie. Nr. Denumire produs Cod CPV UM Valoare estimata fara TVA Specificatii tehnice minime obligatorii 1. Produse de patiserie si de cofetraie proaspete 15812100-4 buc • prajitura tip amandina, la 100g, culoare bruna, gust placut dulce de ciocolata si rom, fara gust acru sau amar, fara gust strain, aroma placuta caracteristica ingredientelor utilizate, fara miros si gust strain, form apatrata nedeformata • corn cu ciocolata-greutate 100 g-forma de semiluna, presarat cu zahar facin, suprafata luciosa, culoare galben-auriu, pana la brun-roscat, elastic cu pori uniformi, caracteristic unui produs bine copt, straturide miez alternad cu straturi de umplutura, fara aglomerari de faina; aroma placuta, caracteristica produselor bine coapte, fara miros strain, specific adosurilor folosite; gust placut conform ingredientelor folosite; • strudel fructe- greutate 100 g-forma de semiluna, presarat cu zahar facin, suprafata luciosa, culoare galben-auriu, pana la brun-roscat, elastic cu pori uniformi, caracteristic unui produs bine copt, straturide miez alternad cu straturi de umplutura, fara aglomerari de faina; aroma placuta, caracteristica produselor bine coapte, fara miros strain, specific adosurilor folosite; gust placut conform ingredientelor folosite; • ecler-la 100g-obtinut din aluat oparit, faina, ou; crma de vanile obtinuta din lapte, ou, zahar, arome, amidon alimentar, margarina si glasat cu ciocolata pe toata dimensiunea eclerului; forma specifica de dimensiuni 14-15 cm; gust dulce, placut, fara gust strain; culoare galben aurie; aroma placuta, caracteristica ingredientelor folosite, fara miros strain • savarina-100g- savarina ca produs de cofetarie de forma tronconica,suprafata laterala ondulata bine insiropata umpluta neuniform cu frisca batuta si glasata la suprafata cu marmelada • branzoiace-100g-preparate din faina, apa , drojdie, cu adaos de branza proaspata de vacio, lamaie si vanilie, presarate cu zahar farin • aspect, bine coapte, suprafata lucioasa, culoare aramie, firos specific umpluturii, de vanilie sCaracteristici paine: detalii site http://www.djstvalcea.ro/informare-publica/achiziii-publice