PAINE SEMIALBA 1 Kg
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE:
CARACTERISTICI PAINE SEMIALBA
Aspect exterior general Format specific sortimentului, neaplatizat
Aspect coaja Rumena, brun-deschis
Aspect miez (in sectiune) Masa cu pori uniformi
Aroma Placuta, caracteristica painii bine coapte, fara miros strain
Gust Placut, caracteristic painii bine coapte, fara gust acru sau amar, fara scrasnet datorat impuritatilor minerale (pamant, nisi...
PAINE SEMIALBA 1 Kg
PROPRIETATI ORGANOLEPTICE:
CARACTERISTICI PAINE SEMIALBA
Aspect exterior general Format specific sortimentului, neaplatizat
Aspect coaja Rumena, brun-deschis
Aspect miez (in sectiune) Masa cu pori uniformi
Aroma Placuta, caracteristica painii bine coapte, fara miros strain
Gust Placut, caracteristic painii bine coapte, fara gust acru sau amar, fara scrasnet datorat impuritatilor minerale (pamant, nisip)
PROPRIETATI FIZICE SI CHIMICE:
CARACTERISTICI PAINE SEMIALBA
Umiditatea miezului, % max 47
Porozitate, % min 65
Aciditate grade, max 4,5
Elasticitatea miezului, % min 86
Volum cm3 la 100g, min 260
Continut de clorura de sodiu, %, min 1,4
Continut de cenusa insolubila in acid clorhidric 10%, %, min 0,2
MOD DE AMBALARE : pâinea trebuie sa fie ambalata in navete si transportata cu mijloace de transport autorizate .
Termen de valabilitate
Termenul de valabilitate la produsul Piine semialba 1 kg este de 72 h. la paine nefeliata . Acest termen se refera la produsul ambalat depozitat si transportat in conditiile prevazute de specificatie tehnica si decurge de la ora scoaterii din cuptor .