Descrierea produsului - produs fabricat din făină integrala, faina graham,
drojdie, cu sare şi apă potabilă.
CARACTERISTICI
Proprietăţi organoleptice
- aspect exterior - produs bine dezvoltat, de format lung, cu suprafaţa
mata , rugoasa specifica painii graham, culoare brun
inchis.
- miez (în secţiune) - pori mari neuniformi, fără urme de făină nefrământată,
cu fractiuni de bob vizibile.
- aromă - plăcută, caracteristic pâi...
Descrierea produsului - produs fabricat din făină integrala, faina graham,
drojdie, cu sare şi apă potabilă.
CARACTERISTICI
Proprietăţi organoleptice
- aspect exterior - produs bine dezvoltat, de format lung, cu suprafaţa
mata , rugoasa specifica painii graham, culoare brun
inchis.
- miez (în secţiune) - pori mari neuniformi, fără urme de făină nefrământată,
cu fractiuni de bob vizibile.
- aromă - plăcută, caracteristic pâinii bine coapte
- gust - plăcut, caracteristic pâinii bine coapte
- semen de alterări
microbiene
- lipsă
Proprietăţi fizico-chimice
- umiditate, % max. 51
- aciditate, grade max. 3,5
Gramaj 300 gr ± 5% (la 2 h după scoaterea din cuptor)
Termen de valabilitate 3 zile de la data livrarii catre autoritatea contractanta
Ambalare - Pâinea feliată va fi ambalată în folie sau pungă şi se va
aşeza în navete care trebuie să asigure păstrarea
integrităţii şi calităţii produsului pe timpul depozitării şi
transportului. Navetele vor fi curate, uscate, să nu
deformeze produsul.
Depozitare - In depozite curate, aerisite, dezinfectate, deratizate,
izolate de surse puternice de căldură, deservite de
personal instruit şi cu stare de sănătate bună, vor avea o
temperatură constantă de aproximativ 20°C, vor respecta
principiul „primul intrat-primul ieşit”.
Transport Mijloace de transport autorizate, dotate corespunzător,
curate, igienizate.
Livrare - Sub formă de felii