PAINE ALBA FELIATA • forma este regulata, neturtita, bine crescuta, neplatizata, fara rupturi sau urme de funingine sau cenusa; • suprafata cojii este neteda cu aspect lucios, nearsa, fara pete, crapaturi, besici sau zbarcituri; culoarea cojii este rumena, brun-aurie pana la brun-roscata ; • miezul se prezinta ca o masa uniforma cu pori uniformi, fara cocoloase, fara urme de faina neframintata; consistenta miezului va fi el...
PAINE ALBA FELIATA • forma este regulata, neturtita, bine crescuta, neplatizata, fara rupturi sau urme de funingine sau cenusa; • suprafata cojii este neteda cu aspect lucios, nearsa, fara pete, crapaturi, besici sau zbarcituri; culoarea cojii este rumena, brun-aurie pana la brun-roscata ; • miezul se prezinta ca o masa uniforma cu pori uniformi, fara cocoloase, fara urme de faina neframintata; consistenta miezului va fi elastica, la o usoara apasare cu degetul va reveni la starea initiala, nu se faramiteaza, nu este lipicioasa sau umeda la pipait; • aroma este placuta, caracteristica, fara mirosuri straine ( mucegai, ranced, statut ); • gustul este placut, caracteristic unui produs bine copt, fara gust acru, amar sau alte gusturi neplacute, fara scrasnet in dinti la mestecare; • painea este feliata automat si este prezentata in ambalaj personalizat certificat sanitar si continind inscrisurile de identificare prescrise; Nu folosim coloranti naturali sau sintetici in produsele de panificatie pe care le livram. Termenul de valabilitate este de 48 de ore. Produsul trebuie pastrat in ambalajul original, bine inchis, la temperaturi de max. 25 oC si umiditate max. 65%.