PAINE ALBA AMBALATA FELIATA 500g. Cantitate estimata pentru 2 luni. Materia prima si materialele auxiliare folosite la fabricarea produselor trebuie sa corespunda normelor in vigoare, iar iar cuantumul de ameliatori ai painii sa nu depaseasca limitele legale admise. Painea trebuie sa aiba urmatoarele proprietati organoleptice :-exterior – format alungit , neaplatizat, bine dezvoltat -coaja – rumena , lucioasa , culoare galb...
PAINE ALBA AMBALATA FELIATA 500g. Cantitate estimata pentru 2 luni. Materia prima si materialele auxiliare folosite la fabricarea produselor trebuie sa corespunda normelor in vigoare, iar iar cuantumul de ameliatori ai painii sa nu depaseasca limitele legale admise. Painea trebuie sa aiba urmatoarele proprietati organoleptice :-exterior – format alungit , neaplatizat, bine dezvoltat -coaja – rumena , lucioasa , culoare galben – aurie -miez in sectiune : masa cu pori fini ,uniformi , bine afanat , fara aglomerari de faina , fara cocoloase, legat structurat de coaja , elastic ( dupa o usoara apasare revine imediat la starea initiala);-aroma placuta , caracteristica painii bina coapte fara miros strain;-gust placut caracteristic produsului bine copt ,fara gust acru sau amar, fara scrasnet datorat impuritatilor ;Termen de valabilitate nu poate fi mai mic de 48 ore. Produsele vor fi ambalate separat si vor fi livrate in lazi din material plastic , curate si bine intretinute , proprietatea furnizorului. Painea va fi feliata, ambalata individual si etichetata conform normelor in vigoare astfel incat caracteristicile calitatii si cantitatii sa nu fie atinse .Eticheta va contine informatii referitoare la tipul produsului , numele si adresa producatorului ,data fabricatiei, ingrediente , conditii de depozitare , termen de valabilitate , gramaj, valoare energetica si substante nutritive la 100 gr. produs. Se va prezenta mostra produs.