Paine alba cu sare, proaspata, marcata vizibil cu data expirarii, cu o cantitate de 300g, sa nu fie deformata sau aplatizata, dupa o usoara apasare sa revina la forma initiala; ingradiente: faina alba de grau, drojdie, apa, sare; coaja: suprafata lucioasa, crocanta, uniforma; miez in sectiune: miez bine afanat pe suprafata sectiunii, fara aglomerari de faina, fara cocoloase sau urme de faina neframantata legat structural de...
Paine alba cu sare, proaspata, marcata vizibil cu data expirarii, cu o cantitate de 300g, sa nu fie deformata sau aplatizata, dupa o usoara apasare sa revina la forma initiala; ingradiente: faina alba de grau, drojdie, apa, sare; coaja: suprafata lucioasa, crocanta, uniforma; miez in sectiune: miez bine afanat pe suprafata sectiunii, fara aglomerari de faina, fara cocoloase sau urme de faina neframantata legat structural de coaja, cu pori fini, uniformi; gust: placut, caracteristic painii copte, fara gust acru sau amar; ambalat in folii de protectie, etichetat cu termen de valabilitate si copozitie;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.