Paine alba cu sare, proaspata, marcata vizibil cu data expirarii, cu o cantitate de 300 gr, sa nu fie deformata sau aplatizata, dupa o usoara apasare sa revina la forma initiala.
Ingrediente: faina alba de grau, drojdie, apa, sare. Coaja: suprafata lucioasa, crocanta, de culoare galben aurie, uniforma. Miez in sectiune: miez bine afanat pe toata suprafata sectiunii, fara aglomerari de faina, fara cocoloase sau urme de faina...
Paine alba cu sare, proaspata, marcata vizibil cu data expirarii, cu o cantitate de 300 gr, sa nu fie deformata sau aplatizata, dupa o usoara apasare sa revina la forma initiala.
Ingrediente: faina alba de grau, drojdie, apa, sare. Coaja: suprafata lucioasa, crocanta, de culoare galben aurie, uniforma. Miez in sectiune: miez bine afanat pe toata suprafata sectiunii, fara aglomerari de faina, fara cocoloase sau urme de faina neframantata legat structural de coaja, cu pori fini, uniformi. Consistenta: elastica (dupa o usoara apasare revine imediat la starea initiala). Gust: placut, caracteristic painii coapte, fara gust acru sau amar, fara scrasnet datorat impuritatilor minerale (pamant, nisip,etc.); nu se admit semne de alterare microbiana. Mod de ambalare: franzela feliata si ambalata individual in punga de polietilena Greutate: 300 gr
Paine alba fara sare, proaspata, marcata vizibil cu data expirarii, cu o cantitate de 250 gr, sa nu fie deformata sau aplatizata, dupa o usoara apasare sa revina la forma initiala.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.