1. Lapte pasteurizat pentru consum cu o grasime de 1,8% ,ambalat la punga de 1 litru Aspect: lichid omogen ,lipsit de impuritati vizibile si de sediment Consistenta: fluida Gust si miros: placut, dulceag, caracteristic laptelui, cu un usor gust de fier
2. SANA AMBLATA LA PAHAR 375 GRAME Produse obtinute din lapte de vaca prin fermentare lactica cu bacterii lactice specifice, cu un continut de grasime de 3,6 %. Aspect : omog...
1. Lapte pasteurizat pentru consum cu o grasime de 1,8% ,ambalat la punga de 1 litru Aspect: lichid omogen ,lipsit de impuritati vizibile si de sediment Consistenta: fluida Gust si miros: placut, dulceag, caracteristic laptelui, cu un usor gust de fier
2. SANA AMBLATA LA PAHAR 375 GRAME Produse obtinute din lapte de vaca prin fermentare lactica cu bacterii lactice specifice, cu un continut de grasime de 3,6 %. Aspect : omogen Culoare : alb Miros si gust: caracteristic Coagul suficient de dens, fara bule de gaze si cu gust acid datorita acumularii de acid lactic Grasime:3,6 % Produsele lactate tip “sana” au o valoare nutritiva ridicata datorita : microflorei lactice, drojdiilor si substantelor secretate (acid lactic, bactriocine, vitamine) ; modificarilor pe care le sufera cazeina (precipitare fina si hidroliza partiala) care ii sporesc digestibilitatea si asimibilitatea
3. AURT AMBLAT LA PAHAR DE 375 GR Obtinut din lapte de vaca. Cerinte organoleptice: Aspectul exterior: invelisul exterior al ambalajului continuu, rezistent, curat, uniform, nu prezinta fisuri, cu suprafata curata, vizibil imprimata cu toate elementele de identificare, aplicata corespunzator pe fiecare unitate de produs. Aspectul continutului: compozitie lichida - semilichida, uniforma, omogena, fara aglomerari in compozitie