1.Catering = 70 portii .
Compozitie portie:
Blinis cu crema de branza si somon;
Tortilla cu sunca de curcan, crema de branza si rosii cherry;
Grissini invelit in prosciutto;
Frigarui cu rosii cherry, baby mozzarella si ierburi de provence;
Platou branzeturi trei sortimente cu struguri si nuci;
Canape cu foie gras si gem de merisoare;
Crostini de salami cu masline verzi;
Frigarui cu creveti si castravete;
Bruschete cu pastr...
1.Catering = 70 portii .
Compozitie portie:
Blinis cu crema de branza si somon;
Tortilla cu sunca de curcan, crema de branza si rosii cherry;
Grissini invelit in prosciutto;
Frigarui cu rosii cherry, baby mozzarella si ierburi de provence;
Platou branzeturi trei sortimente cu struguri si nuci;
Canape cu foie gras si gem de merisoare;
Crostini de salami cu masline verzi;
Frigarui cu creveti si castravete;
Bruschete cu pastrama afumata, branza fina si verdeata;
Cosulet cu hummus, maslina si boia dulce;
Corabioare cu branza philadelphia si castravete;
Minitarte cu topping de branza, rosii si anchois;
Minifrigaruie salam crud uscat cu mar si caise confiate;
Meatballs sticks asortate pui si porc cu rucola;
Finger sticks Pui Shanghai;
Finger sticks cheese balls .Informatii suplimentare; - Gramajul preparatelor este calculate intre 450-550 grame / persoana
2. Tort biscotto-5 kg-Pandişpan cu cacao, cremă biscoto, pastă cu alune de pădure, biscuiţi şi glazură cu ciocolată albă.
Ingediente: făină de grâu, ou pasteurizat, pudră de cacao, unt de cacao, frişcă lactată 48%, zahăr, amidon, dextroză, sirop de glucoză, zaharoză, zer praf, sare, vanilină, albumină, lapte praf, gălbenuş de ou, alune de pădure, lactoză, frişcă din lapte 35%, uleiuri şi grăsimi vegetale, emulgator: lecitină din soia, lecitină de floarea soarelui, proteine din lapte, regulator de aciditate: acid citric, fosfat de sodiu, agenţi de îngroşare: caragenan, alginat de sodiu, gumă arabică, pectină, coloranţi: caramel.