specialitati afumate, Temperatura de depozitare +2...+5°C, Termen de valabilitate 30 zile
Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +0....+4 grade C, termen de valabilitate 15 zile
Salam fiert si afumat, temperatura de depozitare +10....+12 grade C, termen de valabilitate 15 zile
Salam de sunca, temperatura de depozitare intre 0....+4 grade C, termen de valabilitate 25 zile
Produs din carne de vi...
specialitati afumate, Temperatura de depozitare +2...+5°C, Termen de valabilitate 30 zile
Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +0....+4 grade C, termen de valabilitate 15 zile
Salam fiert si afumat, temperatura de depozitare +10....+12 grade C, termen de valabilitate 15 zile
Salam de sunca, temperatura de depozitare intre 0....+4 grade C, termen de valabilitate 25 zile
Produs din carne de vita, Temperatura de depozitare 0...+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Produs din carne de porc, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Carnati afumati, Temperatura de depozitare +5...+8 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
produs fiert, temperatura de depozitare intre 0-4 grade C, termen de valabilitate 10 zile