Specialitati din carne de porc fierte si afumate, Temperatura de depozitare +2....+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
Specialitati din carne de porc, Temperatura de depozitare +2...+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
produs fiert, temperatura de depozitare intre 0-4 grade C, termen de valabilitate 10 zile
salam de sunca, temperatura de depozitare intre +2....+5 grade C, termen de valabilitate 15 zile
salamur...
Specialitati din carne de porc fierte si afumate, Temperatura de depozitare +2....+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
Specialitati din carne de porc, Temperatura de depozitare +2...+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
produs fiert, temperatura de depozitare intre 0-4 grade C, termen de valabilitate 10 zile
salam de sunca, temperatura de depozitare intre +2....+5 grade C, termen de valabilitate 15 zile
salamuri fierte si afumate, temperatura de depozitare intre +5 ....+8 grade C, termen de valabilitate 15 zile
Carnati afumati, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C,Termen de valabilitate 15 zile
Produs din carne de vita, Temperatura de depozitare 0...+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Produs din carne de porc, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile