Produs din carne de vita, Temperatura de depozitare 0...+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Carnati afumati, Temperatura de depozitare +5....+8 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +0....+4 grade C, termen de valabilitate 15 zile .
Specialitati din carne de porc fierte si afumate, Temperatura de depozitare +2....+5 grade C, Termen de valabilitate 15 ...
Produs din carne de vita, Temperatura de depozitare 0...+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Carnati afumati, Temperatura de depozitare +5....+8 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +0....+4 grade C, termen de valabilitate 15 zile .
Specialitati din carne de porc fierte si afumate, Temperatura de depozitare +2....+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
specialitati afumate, Temperatura de depozitare +2...+5°C, Termen de valabilitate 30 zile
Salam uscat, temperatura de depozitare intre +5....+8 grade C, termen de valabilitate 45 zile
produs fiert, temperatura de depozitare intre 0-4 grade C, termen de valabilitate 10 zile
Salam fiert si afumat, temperatura de depozitare intre +5....+8 grade C, termen de valabilitate 30 zile .
Produs din carne de porc, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile