Făină albă 1 kg - 40*2,16; Margarină 250 gr - 18*5,09; Untura 250 gr - 8*5,50; Drojdie 500 gr - 3*6,19; Lapte 1 l - 5*5,83; Smântână 400 gr - 9*7,62; Cacao 75 gr - 4*4,31; Oua consum 180*0,72; Zahar 1 kg - 10*5,09; Ulei 1 l - 12*5,14; Gem afine 900 gr - 1*12,25; Gem caise 900 gr - 1*12,25; Gem capsuni 900 gr - 1*12,25; Zahar vanilinat 8 gr - 50*0,56; Zahar pudra 150 gr - 17*2,20; Branza proaspata de vaci 400 gr - 3*13,12; C...
Făină albă 1 kg - 40*2,16; Margarină 250 gr - 18*5,09; Untura 250 gr - 8*5,50; Drojdie 500 gr - 3*6,19; Lapte 1 l - 5*5,83; Smântână 400 gr - 9*7,62; Cacao 75 gr - 4*4,31; Oua consum 180*0,72; Zahar 1 kg - 10*5,09; Ulei 1 l - 12*5,14; Gem afine 900 gr - 1*12,25; Gem caise 900 gr - 1*12,25; Gem capsuni 900 gr - 1*12,25; Zahar vanilinat 8 gr - 50*0,56; Zahar pudra 150 gr - 17*2,20; Branza proaspata de vaci 400 gr - 3*13,12; Cascaval 300 gr - 4*8,35; Zahar 1 kg - 5*4,77; Compot visine 720 ml - 2*9,36; Lapte 1 l - 8*6,06; Otet 1 l*2,61; Susan 100 gr - 5*2,84; Cascaval 300 gr - 2*8,58; Untura 450 gr - 2*8,28.