Specialitati din carne de porc fierte si afumate, Temperatura de depozitare +2....+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
Specialitati din carne de porc, Temperatura de depozitare +2...+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +2....+5 grade C, termem de valabilitate 15 zile
specialitati afumate, Temperatura de depozitare +2...+5°C, Termen de valab...
Specialitati din carne de porc fierte si afumate, Temperatura de depozitare +2....+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
Specialitati din carne de porc, Temperatura de depozitare +2...+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile
Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +2....+5 grade C, termem de valabilitate 15 zile
specialitati afumate, Temperatura de depozitare +2...+5°C, Termen de valabilitate 30 zile
Salam uscat, temperatura de depozitare intre +5....+8 grade C, termen de valabilitate 45 zile
Carnati proaspeti, Temperatura de depozitare +5....+8 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Produs din carne de vita, Temperatura de depozitare 0...+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile
Produs din carne de porc, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C, Termen de valabilitate 3 zile