MEDIU II SOLID (SABOURAUD DEXTROSE AGAR) 1.Compozitie: Peptonã peptica 10 g/l Glucoza 20 g/l Agar bacteriologic 15 g/l pH = 5,8 ?0,2 2.Prezentare : Cutie cu 10 placi x 18 ml mediu
Mediu AABTL, pachet x 10 placi mediu gata preparat 1. Compozitie: Peptona peptica din carne 15 g Extract de carne 3 g Extract de drojdie 3 g Tiosulfat de sodiu 1 g Lactoza 15 g Cristal viole 0,005 g Albastru de bromtimol 0,08g Agar-agar 12 g Apa...
MEDIU II SOLID (SABOURAUD DEXTROSE AGAR) 1.Compozitie: Peptonã peptica 10 g/l Glucoza 20 g/l Agar bacteriologic 15 g/l pH = 5,8 ?0,2 2.Prezentare : Cutie cu 10 placi x 18 ml mediu
Mediu AABTL, pachet x 10 placi mediu gata preparat 1. Compozitie: Peptona peptica din carne 15 g Extract de carne 3 g Extract de drojdie 3 g Tiosulfat de sodiu 1 g Lactoza 15 g Cristal viole 0,005 g Albastru de bromtimol 0,08g Agar-agar 12 g Apa distilata ad 1000 ml pH=7,4±0,2 2.Prezentare : Cutie cu 10 placi x 18 ml mediu
GELOZA SANGE (BLOOD AGAR) 1.Compozitie: Peptonã peptica 10 g/l Extract de carne 10 g/l Clorurã de sodiu 5 g/l Agar bacteriologic 15 g/l Sange defibrinat de berbec 70ml/l pH = 7,4 ?0,2 2.Prezentare: Cutie cu 10 placi x 18 ml mediu
BULION GLUCOZAT (Dextrose Broth) Compozitie: g/l Triptona 10,00 Extract de carne 3,00 Glucozã 5,00 Clorurã de sodiu 5,00 pH = 7,2 ? 0,2 Prezentare: Flacon cu 250 ml mediu gata de utilizare.
ANSE STERILE UNICA FOLOSINTA PLASTIC PACHETE 20 BUC.