Produs obtinut prin oparirea casului din lapte de vaca pasteurizat. lichid omogen lipsit de impuritati vizibile si sedimente; -consistenta fluida; -culoare alba cu nuanta usor galbuie uniforma; -gust si miros placut, dulceag caracteristic laptelui, aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, specific ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat ; car...
Produs obtinut prin oparirea casului din lapte de vaca pasteurizat. lichid omogen lipsit de impuritati vizibile si sedimente; -consistenta fluida; -culoare alba cu nuanta usor galbuie uniforma; -gust si miros placut, dulceag caracteristic laptelui, aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, specific ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat ; caracteristici 16% grasime, iaurt natural 3,5% grasime, compozitie lichida-semilichida, uniforma, omogena; -culoare caracteristica produsului, alb-galbuie; -gust si miros placut. BRANZA BURDUF BATON 500 G, aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, specific ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat