1 BISCUITI Proprietati organoleptice: forma regulata, suprafata exterioara neteda, nearsa, culoare galben deschis pana la galben brun. Proprietati fizico-chimice: umiditate maxim 8%, substante grase intre 15-25%, produs ambalat in pachete, in folie de polipropilena, de 100 grame, ambalaj de unica folosinta. Kg 45
14,40
648,00 2 CEAI Proprietati organoleptice: aspect uscat, tocat marunt, fara aglomerari stabile, culoare maro...
1 BISCUITI Proprietati organoleptice: forma regulata, suprafata exterioara neteda, nearsa, culoare galben deschis pana la galben brun. Proprietati fizico-chimice: umiditate maxim 8%, substante grase intre 15-25%, produs ambalat in pachete, in folie de polipropilena, de 100 grame, ambalaj de unica folosinta. Kg 45
14,40
648,00 2 CEAI Proprietati organoleptice: aspect uscat, tocat marunt, fara aglomerari stabile, culoare maro inchis, miros si gust aromat. Proprietati fizico-chimice: continut de apa maxim 8,5%, produs ambalat in plicuri a cate 5 grame, ambalaj de unica folosinta. Kg 6
42,20
253,20 3 APA PLATA Proprietati organoleptice: Lichid omogen fara impuritati, incolor, miros si gust inodor. Proprietati fizico-chimice: ambalat in recipienti din plastic la 2 litri, ambalaj de unica folosinta. Litri 1500
1,15
1.725,00 4 ZAHAR Proprietati organoleptice: forma granulata, fara aglomerari stabile, culoare alba, fara coloratii, miros si gust dulce. Proprietati fizico-chimice: umiditate maxim 0,06%, zaharoza raportata la substanta uscata minim 99,80%, produs ambalat in plicuri a cate 10 grame, ambalaj de unica folosinta. Kg 4,5
14,00
63,00 Total fără TVA 2.689,20