Dezinsectie
Prin operatiunile de dezinsectie se urmareste distrugerea insectelor dăunătoare şi a celor parazite (tânţari, muşte, gândaci, furnici, etc.) utilizandu-se insecticide.
Substanţa chimică activă ce stă la baza insecticidului are un spectru larg de acţiune asupra intregii game de insecte specificate anterior. In cazuri extreme , in care gradul de infestare este mare , se pot combina doua sau mai multe substante p...
Dezinsectie
Prin operatiunile de dezinsectie se urmareste distrugerea insectelor dăunătoare şi a celor parazite (tânţari, muşte, gândaci, furnici, etc.) utilizandu-se insecticide.
Substanţa chimică activă ce stă la baza insecticidului are un spectru larg de acţiune asupra intregii game de insecte specificate anterior. In cazuri extreme , in care gradul de infestare este mare , se pot combina doua sau mai multe substante pentru o eficienta sporita.
Utilizarea insecticidului nu are efecte negative asupra plantelor sau mobilierului. Substanţele utilizate pentru acţiunile de dezinsecţie fac parte din grupele III şi IV de toxicitate, cuprinse în lista produselor avizate pentru profilaxia sanitar umană elaborată de Ministerul Sănătăţii.
Substante utilizate : Biotrin, Biosect, Kosect, Foval , in functie de necesitate .
Dezinfecţie
Se urmăreste distrugerea microorganismelor animale şi vegetale producătoare de boli, precum şi a germenilor microbieni, patogeni , virusilor şi a bacteriilor prin procedeul de nebulizare . Nebulizarea este procedura prin care se efectueaza dezinfectia, utilizandu-se aparatura speciala pentru producerea unor valori de apa si substanta, care acopera toate suprafetele si patrund in toate spatiile aflate intr-o incapere.
Substanţele utilizate pentru acţiunile de dezinfecţie fac parte din lista produselor avizate pentru profilaxia sanitar umană elaborată de Ministerul Sănătăţii.
Diluţia de concentrat pentru alcătuirea soluţiei de stropit se va face avân