Pachet deschidere evenimente: catering si coffee break, pachetul va contine: ceai/cafea/100 ml/ persoana, apa plata 500 ml, patiserie 150g/persoana pentru 60 de persoane iar catering sub forma de bufet suedez pentru 60 de participanţi: sunca din piept de pui 40g/persoana, muschiulet de porc copt 40g/persoana, piept de pui cu susan 70g/persoana, cascaval 40g/persoana, masline 60g/persoana, mozzarela 40g/persoana, crenwursti...
Pachet deschidere evenimente: catering si coffee break, pachetul va contine: ceai/cafea/100 ml/ persoana, apa plata 500 ml, patiserie 150g/persoana pentru 60 de persoane iar catering sub forma de bufet suedez pentru 60 de participanţi: sunca din piept de pui 40g/persoana, muschiulet de porc copt 40g/persoana, piept de pui cu susan 70g/persoana, cascaval 40g/persoana, masline 60g/persoana, mozzarela 40g/persoana, crenwursti in foi etaj 40g/persoana, rosii, ardei si castraveti 150g/persoana, bruschete cu rosii 50g/persoana, bruschete cu crema de branza 50g/persoana, bruschete cu crema naut 50g/persoana, bruschete cu crema tofu 50g/persoana, chiftelute vegetale 60g/persoana si paine integrala 100g/persoana.
SERVICII DE CATERING SCOLI- fel principal preparat din carne de pui, vită, porc sau peşte Garnitură (cartofi, orez, paste făinoase, mămăligă, fasole, mazăre, linte, spanac, etc.) Pâine Salată asortată de sezon Fructe sau desert Apa plată/minerală Felul principal va consta într-un preparat din carne cu garnitură. Carnea este de pui (piept, pulpă, aripioare), vită sau porc, (muşchi sau pulpă), peşte fără oase (sub formă de file). Carnea va fi pregătită pe grătar, cu aburi, la cuptor, la rotisor sau pane. Garniturile vor consta în legume preparate în diferite feluri (la grătar, la abur, piure, la cuptor), orez, paste, etc. Desertul va fi reprezentat de un produs de panificaţie sau patiserie - plăcinte (mere, brânză, dovleac, etc.), brioşe, tarte, prăjituri de casă, ch