Autoritatea contractantă inteţionează să achiziţioneze următoarele produse:
Apă minerală=pet /2L, conţinut de dioxid de carbon-CO2-, min.2500mg/lŞ ape recunoscute de ANRM.
Biscuiţi=16 kg.umiditate, max5%, zahar total raportat la substanţa uscată, 4-6%, clorură de sodiu, max. 3%, grasime raportată la substanţa uscată, 18-25%; să fie ambalaţi in pungi de max. 300g.
Branză topită=108 cutii/140g, bucaţi de diferite forme ge...
Autoritatea contractantă inteţionează să achiziţioneze următoarele produse:
Apă minerală=pet /2L, conţinut de dioxid de carbon-CO2-, min.2500mg/lŞ ape recunoscute de ANRM.
Biscuiţi=16 kg.umiditate, max5%, zahar total raportat la substanţa uscată, 4-6%, clorură de sodiu, max. 3%, grasime raportată la substanţa uscată, 18-25%; să fie ambalaţi in pungi de max. 300g.
Branză topită=108 cutii/140g, bucaţi de diferite forme geometrice, grasime, min.45%.
Ceai=2kg, diverse sortimente (fructe, verde, negru), apă, max. 8,5%.
Lămâi=7 kg.,să nu prezinte urme de lovituri sau pete de mucegai.
Pate din ficat=360 cutii, produs sterilizat la fabricarea caruia nu se admite utilizarea carnii separate mecanic, a amidonului sau a amidonului modificat si a proteinei de origine vegetala: a) conţinut de ficat , min.15%; b) umiditate, max. 74%; c) substanţe grase, max. 30%.
Zahăr=3 kg, umiditate, max. 0,06%, zaharoza raportată la substanţă uscată, min. 99,80%.