Produs obtinut din lapte de vaca, astect: omogena, vascoasa; culoare: alba de lapte sau slab galbuie, uniforma in toata masa; miros si gust: specific de fermentatie lactica; grasime: 20%; ambalata la galeti de polietilena de 5kg., termen valabilitate 20 zile la temp. de 2-4grd.C
Produs romanesc. Cascaval fabricat din lapte de vaca prin coagulare cu cheag, oparit si fermentat, grasime 45%, gust specific produselor lactate. ...
Produs obtinut din lapte de vaca, astect: omogena, vascoasa; culoare: alba de lapte sau slab galbuie, uniforma in toata masa; miros si gust: specific de fermentatie lactica; grasime: 20%; ambalata la galeti de polietilena de 5kg., termen valabilitate 20 zile la temp. de 2-4grd.C
Produs romanesc. Cascaval fabricat din lapte de vaca prin coagulare cu cheag, oparit si fermentat, grasime 45%, gust specific produselor lactate. Mod ambalare: calup aprox. 3kg, etichetat corespunzator produselor lactate
Telemea de vaca: produs romanesc, ambalat la vid-ambalaj nereturnabil, 42% grasime,max 3 luni de la data productiei, masa compacta, legata, de consistenta uniforma, se rupe usor fara a se sfarama, consistenta fina, moale, usor elastica.