Pachet alimente necesare prepararii mesei calde pentru elevii participanti la activitatile de interventie (Activitate pedagogica si de sprijin) din cadrul programului PROIECT ABANDON SCOLAR-LICEUL TEHNOLOGIC MARSA
LEGUME: CEAPA, MORCOV, PATRUNJEL, USTUROI, CARTOFI, TELINA, ARDEI, LEGUME CONGELATE, GOGOSAR MURAT, CASTRAVETI MURATI,3.4,4.9,12.5,21.5,2,6.9,8.5,7.5,6.9,6.9, OUA, SPAGHETE BARILLA,TAITEI, GRIS, FULGI PORUMB, PESM...
Pachet alimente necesare prepararii mesei calde pentru elevii participanti la activitatile de interventie (Activitate pedagogica si de sprijin) din cadrul programului PROIECT ABANDON SCOLAR-LICEUL TEHNOLOGIC MARSA
LEGUME: CEAPA, MORCOV, PATRUNJEL, USTUROI, CARTOFI, TELINA, ARDEI, LEGUME CONGELATE, GOGOSAR MURAT, CASTRAVETI MURATI,3.4,4.9,12.5,21.5,2,6.9,8.5,7.5,6.9,6.9, OUA, SPAGHETE BARILLA,TAITEI, GRIS, FULGI PORUMB, PESMET,0.8,5.5,9.5,2.9,4.5,5.9, FAINA ALBA, FAINA PORUMB, OREZ,3.5,3.9,8.5, BRANZA BURDUF, CASCAVAL, SMANTANA, LAPTE,42.5,42.5,4.5,5.9, ULEI 6.9, BULION 5.9, PAINE 9.5, CEAFA PORC, KAISER, CARNATI 22.5, PULPE PUI, PIEPT PUI, ARIPIOARE PUI 9.9, BANANE, PORTOCALE, PERE 6.9,9.5,6.5