Branza grasa proaspata de vaci 6% grasime se prezintă sub forma unei paste omogene, cremoase, fără eliminare de zer, cu gust plăcut de fermentaţie lactică
Smantana 20% grasime este un produs proaspat acid, cu coagul spart, obtinut prin fermentarea smantanii obtinute din lapte de vaca, standardizate, pasteurizate, cu culturi de bacterii lactice selectionate.
: Iaurtul cremos 5% grasime este un produs proaspat acid, cu coagu...
Branza grasa proaspata de vaci 6% grasime se prezintă sub forma unei paste omogene, cremoase, fără eliminare de zer, cu gust plăcut de fermentaţie lactică
Smantana 20% grasime este un produs proaspat acid, cu coagul spart, obtinut prin fermentarea smantanii obtinute din lapte de vaca, standardizate, pasteurizate, cu culturi de bacterii lactice selectionate.
: Iaurtul cremos 5% grasime este un produs proaspat acid, cu coagul spart, obtinut prin fermentarea laptelui de vaca standardizat pasteurizat cu 5% grasime (adaos suplimentar de smantana), fortificat cu concentrat de proteine lactice, cu culturi de bacterii lactice selectionate. Materialele auxiliare folosite corespund documentelor tehnice normative de produs şi normelor sanitare în vigoare