Ouale se vor livra din categoria A oua proaspete si clasa de oua mari peste 63 g, marimea L. Conditii tehnice de calitate: coaja nevatamata, curata, de forma mormala, uscata, camera de aer mobila, albusul translucid, galbenusul vizibil si usor aplatizat, miros si gust caracteristic oului proaspat. Nu se admit oua sparte. Conditii de marcare: vor fi marcate vizibil cu termenul de valabilitate, categoria de calitate, categori...
Ouale se vor livra din categoria A oua proaspete si clasa de oua mari peste 63 g, marimea L. Conditii tehnice de calitate: coaja nevatamata, curata, de forma mormala, uscata, camera de aer mobila, albusul translucid, galbenusul vizibil si usor aplatizat, miros si gust caracteristic oului proaspat. Nu se admit oua sparte. Conditii de marcare: vor fi marcate vizibil cu termenul de valabilitate, categoria de calitate, categoria de greutate, numarul centrului de ambalare, o indicatie asupra originii oualor. Conditii de ambalare: in cofrage de carton (30 buc) asezate in pozitie verticala cu varful in jos; ambalajele vor fi curate, uscate fara miros strain sau mucegaiuri, nu se admit oua murdare cu urme de excremente de gaina sau alte impuritati. Termen de valabilitate - conform datelor inscriptionate pe ambalaj.Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.NOTĂPrin acceptarea conditi