Oua de gaina categoria M peste 53g: Aspectul cojii: nevatamata, curata, de forma normala uscata. Albus clar, translucid, galbenus vizibil usor aplatizant, mobil. Miros si gust caracteristice oului proaspat, fara miros si gust straine. Proprietati organoleptice: - Coaja si curicula curate, intacte, normale; - Galbenus vizibil la fasciculul de lumina doar sub forma de umbra, fara contur precis; atunci can oul este intors, gal...
Oua de gaina categoria M peste 53g: Aspectul cojii: nevatamata, curata, de forma normala uscata. Albus clar, translucid, galbenus vizibil usor aplatizant, mobil. Miros si gust caracteristice oului proaspat, fara miros si gust straine. Proprietati organoleptice: - Coaja si curicula curate, intacte, normale; - Galbenus vizibil la fasciculul de lumina doar sub forma de umbra, fara contur precis; atunci can oul este intors, galbenusul este usor mobil si revine la pozitia centrala; - Albus clar, translucid; - Fara corpuri straine; - Coaja de ucloare alba sau maro; - Fara mirosuri straine. Conditii de ambalare: se ambaleaza in cofraje special a 30 buc., care sa permita transportul pe distante mari fara spargeri semnificative. Marcarea: In conformitate cu H.G. nr. 415/2004 privind regimul de comercializare a oualor, însotita de Normele metodologice de aplicare, mai putin