Ouale vor avea : coaja curata si intacta, fara pete ; cu miros de ou proaspat ; marcate obligatoriu cu codul producatorului (tara, judet, nr. de ordine in cadrul judetului, data oatului - ziua-luna, o cifra in fata codului tarii care indica metoda de crestere - crescut in aer liber, hala, baterii) Camera de aer (inaltimea) : 5mm Albusul : consistenta densa , transparent, de culoare alba , spre roz. Galbenus : semiglobulos ,...
Ouale vor avea : coaja curata si intacta, fara pete ; cu miros de ou proaspat ; marcate obligatoriu cu codul producatorului (tara, judet, nr. de ordine in cadrul judetului, data oatului - ziua-luna, o cifra in fata codului tarii care indica metoda de crestere - crescut in aer liber, hala, baterii) Camera de aer (inaltimea) : 5mm Albusul : consistenta densa , transparent, de culoare alba , spre roz. Galbenus : semiglobulos , usor aplatizat , bine delimitat de albus. Densitatea : in solutie de 6% NaCL - NU PLUTESTE Valoarea nutritionala/ ou Proteine : 14g. Lipide : 12g. Glucide : 0,6g. Ambalare : pe ambalaj, la exterior ouale trebuie sa fie marcate cu codul producatorului, codul centrului de ambalare, categoria de greutate, categoria de calitate, data de valabilitate Termenul de valabilitate : data durabilitatii minimale 28 zile,inscriptionata pe fiecare ou. LEGISLATIE : HG. 924/2005 (ig. Alimentelor); HG. 954/2005 (ig.alim.origine animala); HG 955/2005 (controlul alimentelor de origine animala) Produsele solicitate trebuie sa respecte standardele de comercializare, conform Reg. CE 1234/2007 al Consiliului European Ouale de gaina trebuie sa faca parte din categoria de greutate L (65-73g) si calitatea A, sa corespunda STAS 142-80 Livrarea se va face in functie de necesitati, pe baza de comanda scrisa, in functie de necesarul de consum comunicat de catre beneficiar.