Orez cu bob rotund, calitatea I, ambalat in pungi de 1 kg.Timp de fierbere: 18-20 min.Proprietati organoleptice:Aspect: Boabe de orez de forma rotunda, sanatoase, intregi, complet decorticate.Culoare: Alb, transparent, uniforma.Miros: caracteristic, fara miros strain de mucegai, de incins, de rozatoare.Gust: specific orezului.Proprietati fizico-chimice:Umiditate: <15%;Corpuri straine anorganice: 0.1%;Corpuri straine organic...
Orez cu bob rotund, calitatea I, ambalat in pungi de 1 kg.Timp de fierbere: 18-20 min.Proprietati organoleptice:Aspect: Boabe de orez de forma rotunda, sanatoase, intregi, complet decorticate.Culoare: Alb, transparent, uniforma.Miros: caracteristic, fara miros strain de mucegai, de incins, de rozatoare.Gust: specific orezului.Proprietati fizico-chimice:Umiditate: <15%;Corpuri straine anorganice: 0.1%;Corpuri straine organice:0.1%;Boabe galbene: lipsa; Boabe gipsate: lipsa;Boabe cu dungi roscate: 3%;Boabe nedezvoltate (de culoare verde) lipsa;Sparturi: <10%,Sparturi mici: <1%.