Se propune realizarea platformei de depozitare, după cum urmează:
a) platforma pentru depozitarea deseurilor vegetale
b) platforma pentru depozitarea deseurilor din contructii
Infrastructura va fi realizata din straturi de piatra sparta si balast, compactate, peste care se va turna o dala de beton armata. Straturile de balast, piatra si beton vor avea panta transversala si longitudinala care sa asigure scurgerea apelor met...
Se propune realizarea platformei de depozitare, după cum urmează:
a) platforma pentru depozitarea deseurilor vegetale
b) platforma pentru depozitarea deseurilor din contructii
Infrastructura va fi realizata din straturi de piatra sparta si balast, compactate, peste care se va turna o dala de beton armata. Straturile de balast, piatra si beton vor avea panta transversala si longitudinala care sa asigure scurgerea apelor meteorice. Se propune realizarea unor diafragme din beton armat care vor compartimenta cele doua padocuri de depozitare, respectiv zona de depoziatre deseuri din constructii cu diametrul 0-32 si zona de depoziatre deseuri din constructii cu diametrul 32-63. Infrastructura va fi din fundati din beton armat pe care vor rezema diafragmele din beton de la suprastructura. Apele pluviale colectate de pe platforma betonata vor fi directionate catre spatiul verde propus printr-un separator de hidrocarburi.Dimensiunile in plan ale platformei de depozitare deseuri din constructii va fi de 60,00mX30,00m, cu o suprafata construita de 1800 mp. Dala din beton armat va avea beton de clasa C30/37, agregat cu diametrul de maxim 16 mm si va fi aramata atat la partea inferioara cat si la partea superiaoara cu plase sudate STBP Ø6*100/100, si va avea inclusiv rol de pardosela si strat de uzura. Diafragmele din beton armat din axul 7 vor avea sectiune trapezoidala cu latimea de 40 cm la partea inferioară si 25 cm la partea superioara. Acestea se vor solidarzia cu centuri atat la partea superioara cat si la partea inferioara. In axe sunt prevazuti samburi din beton armat armati cu 4 Ø 14 PC 52 si etrieri de Ø8/150 OB 37, iar in camp diafragmele se vor arma cu plase sudate de STBP Ø 6/100/100. Diafragmele din beton armat perimetrale vor avea sectiune de 25 cm. Acestea se vor solidarzia cu centuri atat la partea superioara cat si la partea inferioara. In axe sunt prevazuti samburi din beton armat armati cu 4 Ø 14 PC 52 si etrieri de Ø8/150 OB 37, iar in camp diafragmele se vor arma cu plase sudate de STBP Ø 6/100/100. Sunt prezenti contraforti cu rol de rigidizare si de a prelua eforturile de impingere din diafragme.
c) imprejmuire teren.
Cel de-al treilea obiect din investitie este imprejmuirea terenului care in zona platformelor de depozitare deseuri vegetale si a deseurilor din constructii se vor realiza din placi prefabricate din beton, iar infrastructura se va realiza din fundatii izolate si grinzi de fundare din beton armat pe care se vor rezema placile gardului din beton armat prefabricat. Imprejmuirea pentru restul terenului se va realiza din plasa de sarma impletita cu stalpi metalici care incastra in terenul de fundare prin intermediul unor fundatii izolate sub stalpii metalici. Accesele se vor realiza prin porti metalice, conform detaliilor de executie din proiectul tehnic.
d) container birou
Cel de-al patrulea obiect din investitie este un container metalic care va avea dimensiunile minime: lungime 2m, latime 6m si inaltime 2m. Se va amplasa in zona de acces auto si va avea functiunea de birou si container pentru poarta. Inchiderile se vor realiza din panouri tip "sandwich" cu izolatie din vata minerala atat peretii cat si acoperisul iar tamplaria va fi PVC cu sticla termovid. Se va racorda la reteua de energie electrica care va asigura energia electrica din reteua existenta.
CONDITII DE EXECUTIE:
La realizarea lucrarilor de constructie se vor respecta cu strictete prevederile din proiect cat si cele din urmatoarele normative:
1. C169-83-pentru lucrari de terasamente.
2. P2-85-pentru lucrari de zidarie.
3. NE-012-99-pentru lucrari de beton, beton armat si beton precomprimat.
4. P10-86-pentru lucrari de fundatii.
5. C58-86-pentru lucrari de ignifugare a materialului lemnos.
REZULTATELE FINALE ale Contractului cuprind:
i. Toate lucrările pe discipline realizate pe deplin în conformitate cu cerinţele Caietului de sarcini;
ii. Deşeurile (primare şi secundare) sortate corespunzător şi procedurile privind gestionarea deşeurilor respectate în totalitate; Toate documentaţiile necesare şi care au fost utilizate pentru planificarea execuţiei, pentru execuţia, controlul execuţiei şi finalizarea lucrărilor, aşa cum sunt acestea indicate la paragraful de mai jos;
iii. Perimetrul şantierului de lucru eliberat şi curăţat de orice echipament, utilaj sau material utilizat de Contractant pe perioada execuţiei lucrărilor.
Valoarea estimată totală este de 2.724.395,65 lei lei +TVA si continue:
1.4 Cheltuieli pentru relocarea/protectia utilitatilor 49713,87 lei fară TVA
2.1 CHELT.PT. ASIG. UTILITATILOR NECES. INVEST 5933,66 lei fară TVA
4.1. Constructii si instalatiile aferente acestora
OB.01-PLATFORMA DESEURI VEGETALE 1.284.441,75 lei fară TVA
OB.02-PLATFORMA DESEURI DIN CONSTRUCTII 1.121.115,94 lei fară TVA
OB.03-IMPREJMUIRE TEREN 212.034,40 lei fară TVA
OB.04-CONTAINER BIROU 1.259,64 lei fară TVA
4.5. Dotari
OB.04-CONTAINER BIROU 20,000.00 lei fară TVA
5.1. Organizare de santier 27.043,34 lei fară TVA
5.1.2 Cheltuieli conexe organizării şantierului 2853,05 lei fară TVA.