Achiziţia se va finaliza prin încheierea unui contract de achiziţie publică cu un singur operator economic.
Obiectul contractului constă în:
-asigurarea unor servicii de mentenanţă periodică, inclusiv intervenţii (după caz) constând în verificarea atât a echipamentelor informatice aflate în garanţie, având drept scop păstrarea caracteristicilor iniţiale şi funcţionarea acestora în parametrii stabiliţi de fabricant cât şi ...
Achiziţia se va finaliza prin încheierea unui contract de achiziţie publică cu un singur operator economic.
Obiectul contractului constă în:
-asigurarea unor servicii de mentenanţă periodică, inclusiv intervenţii (după caz) constând în verificarea atât a echipamentelor informatice aflate în garanţie, având drept scop păstrarea caracteristicilor iniţiale şi funcţionarea acestora în parametrii stabiliţi de fabricant cât şi a echipamentelor informatice care nu se mai află în termenele de garanţie, în vederea funcţionării normale în continuare a acestora;
-furnizarea, respectiv înlocuirea pieselor constatate ca fiind defecte în urma prestării serviciilor de mentenanţă periodică, inclusiv a intervenţiilor (după caz) sau a solicitării de către autoritatea contractantă;
-furnizarea de accesorii/consumabile compatibile cu echipamentele informatice (tastaturi, mouse-uri, flash drivere, etc) având drept scop prelucrarea/stocarea informaţiilor.
Serviciile de mentenanţă vor fi prestate la anumite intervale de timp, în funcţie de comenzile ferme înaintate autoritatea contractantă prin reprezentanţii săi şi vor fi recepţionate prin procese verbale în care vor fi detaliate serviciile prestate şi piesele de schimb constatate ca fiind uzate/defecte.
Piesele de schimb vor fi furnizate şi înlocuite fie ca urmare a costătării defectări acestora în urma serviciilor de mentenanţă fie la cererea reprezentanţilor autorităţii contractante, acestea fiind înlocuite cu piese noi furnizate de către operatorul economic.
Consumabilele vor fi furnizate la anumite intervale de timp, în funcţie de comenzile ferme înaintate autoritatea contractantă prin reprezentanţii săi.
În vederea derulării corespunzătoare a contractului, autoritatea contractantă va stabili un responsabil de contract în vederea monitorizării contractului de către acesta pe tot parcursul derulării. Acesta va recepţiona cu reprezentantul operatorului economic serviciile şi produsele furnizate in temeiul contractului de achiziţie publică.
Operatorul economic va factura serviciile prestate inclusiv piesele/accesoriile/consumabilele înlocuite/furnizate, anexând fiecărei facturi documentele justificative.
Plata de către autoritatea contractantă se va face în maximum 30 de zile de la primirea şi înregistrarea facturii operatorului economic, însoţită de documentele justificative prestării serviciilor/furnizării produselor.
Având în vedere că pănă la finalizarea contractului ce se doreşte a fi atribuit nu se pot identifica piesele de schimb necesare şi implicit nici valoarea exactă a acestora, autoritatea contractantă prin compartimentul de specialitate a alocat o sumă având această destinaţie, reprezentând suma maximă ce poate fi alocată. Totodată, pentru a cheltui judicios şi eficient fondurile publice, autoritatea contractantă a impus preţuri unitare pentru fiecare tip de piesă posibil a fi înlocuită, astfel încât operatorul economic cu, care se va încheia contractul să nu impună pe durata de valabilitate a contractului preţuri mai mari faţă de preţurile de piaţă avute în vedere de către autoritatea contractantă la estimarea sumei alocate pieselor de schimb.
Consumarea sumei alocate de autoritatea contractantă, respectiv suma de 84.033,61 lei fără TVA va depinde de piesele de schimb constatate ca fiind defecte în urma operaţiunilor de mentenanţă şi/sau a intervenţiilor sau a solicitărilor precum şi de preţurile unitare ofertate de operatorul economic desemnat ca fiind câştigător.