Napolitane de forma paralelipipedica, uniforma, cu strat de crema aderenta, fara a depasi marginile. Prezinta alternative straturi de foi si straturi de crema. .Ingrediente:faina alba de grau, apa, zahar, grasimi vegetale, hidrogenate, agenti de afanare ; Culoare specifica vafelor si cremei folosite, intregi cu gust si miros specific Proprietati fizico-chimice : Umiditate max 5%, zahar total exprimat in zahar invertit si ra...
Napolitane de forma paralelipipedica, uniforma, cu strat de crema aderenta, fara a depasi marginile. Prezinta alternative straturi de foi si straturi de crema. .Ingrediente:faina alba de grau, apa, zahar, grasimi vegetale, hidrogenate, agenti de afanare ; Culoare specifica vafelor si cremei folosite, intregi cu gust si miros specific Proprietati fizico-chimice : Umiditate max 5%, zahar total exprimat in zahar invertit si raportat la SU 18% , grasime raportata la SU 25%, aciditate exprimata in acid citric 0,4% Fara mirosuri straine(mucegai etc),. fara gust de ranced, nu se admit infestate cu insecte sau atacate de rozatoare