Muschi de porc afumat se prezinta in bucati dreptunghiulare ingrijit fasonate, suprafata curata, nelipicioasa, fara mucegai, fara impuritati; culoare brun-roscat, specifica produselor supuse tratamentului prin fierbere si afumare, fara pete negre.Masa compacta de carne de culoare roz-rosiatica uniforma, fara zone de culoare modificata. Miros si gust: placut, specific, de afumat, de carne maturata, fara gust si miros strain....
Muschi de porc afumat se prezinta in bucati dreptunghiulare ingrijit fasonate, suprafata curata, nelipicioasa, fara mucegai, fara impuritati; culoare brun-roscat, specifica produselor supuse tratamentului prin fierbere si afumare, fara pete negre.Masa compacta de carne de culoare roz-rosiatica uniforma, fara zone de culoare modificata. Miros si gust: placut, specific, de afumat, de carne maturata, fara gust si miros strain. Termen de valabilitate: 20 zile de la data productiei la 4-8 ºC.