Carne vită , temperatura de depozitare intre 0 ....+4 grade C, termen de valabilitate 5 zile
Produs din carne de porc, Temperatura de depozitare -18 grade C, Termen de valabilitate 365 zile
Carnati afumati, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C,Termen de valabilitate 15 zile
Salam fiert si afumat, temperatura de depozitare +10....+12 grade C, termen de valabilitate 15 zile
specialitati afumate, Temperatura de depozit...
Carne vită , temperatura de depozitare intre 0 ....+4 grade C, termen de valabilitate 5 zile
Produs din carne de porc, Temperatura de depozitare -18 grade C, Termen de valabilitate 365 zile
Carnati afumati, Temperatura de depozitare 0....+4 grade C,Termen de valabilitate 15 zile
Salam fiert si afumat, temperatura de depozitare +10....+12 grade C, termen de valabilitate 15 zile
specialitati afumate, Temperatura de depozitare +2...+5°C, Termen de valabilitate 30 zile
Specialitati afumate din carne de porc, temperatura de depozitare +2....+5 grade C, termem de valabilitate 15 zile
Salam uscat, temperatura de depozitare intre +5....+8 grade C, termen de valabilitate 45 zile
Specialitati din carne de porc, Temperatura de depozitare +2...+5 grade C, Termen de valabilitate 15 zile