MORCOVI
Morcovi din producţia anului 2017.
Morcovi – calitatea I
-Să fie morcovi care au fost păstraţi în nisip,
-Morcovii să aibă aspect proaspăt, întregi, neramificaţi, sănătoşi, fără defecte cauzate de boli sau dăunători, fără lovituri mecanice, nelemnificaţi, fără umiditate exterioară anormală.
-Se admit uşoare defecte, cu condiţia ca acestea să nu modifice nici aspectul general, nici calitatea şi nici prezentarea prod...
MORCOVI
Morcovi din producţia anului 2017.
Morcovi – calitatea I
-Să fie morcovi care au fost păstraţi în nisip,
-Morcovii să aibă aspect proaspăt, întregi, neramificaţi, sănătoşi, fără defecte cauzate de boli sau dăunători, fără lovituri mecanice, nelemnificaţi, fără umiditate exterioară anormală.
-Se admit uşoare defecte, cu condiţia ca acestea să nu modifice nici aspectul general, nici calitatea şi nici prezentarea produsului.
-Toleranţe de calitate: se admit maxim 5 % (masă) morcovi de calitatea II.
-Ambalaţi în saci.