Feedback
I.D.: 39370902

MODERNIZARE STATIE DE USCARE GAZE CU SARURI DELICVESCENTE - INSTALATII DE RACIRE GAZE LA S.U. SANCEL

Data publicarii
25.10.19 Exista 114.996 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
45255121-3
Pretul estimativ:
307.664,59 RON - 307.664,59 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
In prezent la SU Sancel, uscarea gazelor naturale provenite de la campurile de sonde se face cu saruri delicvescente. Conditiile de proiectare a instalatiilor de uscare cu saruri delicvescente impun ca temperatura gazelor la intrarea in statia de uscare sa fie de maxim 10ºC, pentru a se asigura un punct de roua a gazelor, la iesirea din statie de max. -15ºC, in conformitate cu Anexa nr. 5 din Regulamentul de masurare a cant...
In prezent la SU Sancel, uscarea gazelor naturale provenite de la campurile de sonde se face cu saruri delicvescente. Conditiile de proiectare a instalatiilor de uscare cu saruri delicvescente impun ca temperatura gazelor la intrarea in statia de uscare sa fie de maxim 10ºC, pentru a se asigura un punct de roua a gazelor, la iesirea din statie de max. -15ºC, in conformitate cu Anexa nr. 5 din Regulamentul de masurare a cantitatilor de gaze naturale tranzactionate in Romania (actualizat la data de 30.06.2011). In conditiile de mediu actuale, in special pe timp de vara, temperaturile mediului depasesc frecvent valori de peste 15ºC, prin urmare si temperatura gazelor naturale depaseste valoarea de 10ºC. In prezent gazele naturale nu sunt racite inainte de a fi injectate in statiile de uscare, fapt ce limiteaza posibilitatea de a asigura un punct de roua sub valoarea de -15ºC, valoare impusa de conditiile de calitate a gazelor la predarea catre Transgaz. Avand in vedere conditiile descrise mai sus, se impune o racire a gazelor naturale in amonte de statiile de uscare. Racirea gazelor presupune trecerea fluxului de gaze printr-un schimbator de caldura, in care acestea sa cedeze o parte din caldura agentului de racire si sa ajunga la temperatura impusa de procesul tehnologic. Agentul de racire Mono Etilen Glicol (MEG) este vehiculat in circuit inchis intre schimbatorul de caldura si racitor. In racitor, MEG-ul este racit intr-un circuit cu freon. Sistemul va asigura pe timpul perioadelor calde, cand temperatura gazelor naturale este mai mare de 10ºC, scaderea temperaturii acestora astfel incat uscarea gazelor sa fie eficienta.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu