PREZENTA TINE LOC DE COMANDA FERMA
1. Igienizarea echipamentelor interioare prin curatarea si igienizarea filtrelor, curatare carcasa,capace, cu o solutie acida,antibacteriana,igienizare cu spray antibacterian; 2. Igienizarea echipamentelor exterioare prin curatarea si igienizarea carcasei,capacelor si grilelor cu o solutie degresanta, acida,antibacteriana; 3. Igienizarea unitatilor exterioare se va face de doua ori pe an...
PREZENTA TINE LOC DE COMANDA FERMA
1. Igienizarea echipamentelor interioare prin curatarea si igienizarea filtrelor, curatare carcasa,capace, cu o solutie acida,antibacteriana,igienizare cu spray antibacterian; 2. Igienizarea echipamentelor exterioare prin curatarea si igienizarea carcasei,capacelor si grilelor cu o solutie degresanta, acida,antibacteriana; 3. Igienizarea unitatilor exterioare se va face de doua ori pe an sau punctual unitatile care sunt mai expuse ori de cate ori este necesar; 4. Verificarea functionarii in parametri a echipamentelor, verificare presiune freon din instalatia de aer conditionat , verificare pierdere freon pe traseu sau din unitati, verificare temperatura de functionare, verificarea conexiunii electrice, verificarea etanseitatii traseului frigorific; 5. Completare cu agent frigorific in functie de necesitate (contracos