1.MENIU TRADITIONAL MARAMURESEAN compus din aperitiv traditional specific maramuresan şi sarmale cu afumatura în cantitate de 700 gr./porţie pt. Seara Maramureseana
2.PLATOURI CU PRODUSE TRADITIONALE:brânzeturi, cârnaţ, caltaboş, jumări, sorici, slănină afumată, tobă, şuncă, costita afumată, cotlet afumat, pastă de jumări, ceapă roşie, în proporţii egale, în cantitate de 1,5 kg./platou- distribuite pe platouri vidate in...
1.MENIU TRADITIONAL MARAMURESEAN compus din aperitiv traditional specific maramuresan şi sarmale cu afumatura în cantitate de 700 gr./porţie pt. Seara Maramureseana
2.PLATOURI CU PRODUSE TRADITIONALE:brânzeturi, cârnaţ, caltaboş, jumări, sorici, slănină afumată, tobă, şuncă, costita afumată, cotlet afumat, pastă de jumări, ceapă roşie, în proporţii egale, în cantitate de 1,5 kg./platou- distribuite pe platouri vidate in spatiului expozitional Romexpo.
La cele de mai sus Prestatorul va furniza deasemenea pâine de casă şi pâine de mălai, cozonac, ţuică tradiţională şi vin. Prepararea şi transportul produselor alimentare se vor efectua în condiţii de siguranţă igienico-sanitară cu respectarea tuturor normelor legale în domeniu,vor fi ambalate si vidate fiind direct răspunzător în acest sens. Transportul alimentelor se va efectua doar cu transport frigorific pe ruta Baia Mare –Bucuresti iar in incinta spatiului expozitional Romexpo sa existe spatiu de pastrare si depozitare adecvat pe perioada targului, deoarece temperatura in incinta este in jur de 20 grade C.
Servirea produselor alimentare se va face de un număr de 4 persoane, îmbrăcate în costum tradiţional. Pentru fiecare porţie în parte se asigură şerveţele, veselă de celuloză, tacâmuri şi pahare de unică folosinţă. Servirea se va efectua în condiţiile care respectă normele igienico-sanitare. Personalul de servire este responsabil şi cu debarasarea meselor şi păstrarea ordinii şi curăţeniei în perimetrul standului .