Hrana cuprinde masa de pranz compusa din:
- felul I : supe, ciorbe, supe creme , etc.
- felul II: gratar, fripturi, gulasuri, etc. + garnituri si/sau salate, mancaruri, etc.
- desert : prajituri, tarte, fructe proaspete, budinci, iaurturi, produse patiserie,napolitane, dulciuri de bucatarie, etc.
Portiile vor fi pregatite si preparate de catre ofertant in cantitatile si continutul caloric stabilit prin normele de hrana prev...
Hrana cuprinde masa de pranz compusa din:
- felul I : supe, ciorbe, supe creme , etc.
- felul II: gratar, fripturi, gulasuri, etc. + garnituri si/sau salate, mancaruri, etc.
- desert : prajituri, tarte, fructe proaspete, budinci, iaurturi, produse patiserie,napolitane, dulciuri de bucatarie, etc.
Portiile vor fi pregatite si preparate de catre ofertant in cantitatile si continutul caloric stabilit prin normele de hrana prevazute de legislatia in vigoare, Ordin nr. 1563/2008